Bokslutet för 2020 är signerat och klart. Koncernens omsättning landade på 1,4 miljarder kronor, med en rörelsemarginal på 4,3 % och en vinstmarginal på 6,4 %. Läs mer i vår Årsredovisning 2020.

Byggmästar’n i Skåne är, sedan 2006, placerad i UC riskklass 5. Vår riskprognos har sedan februari 2012 varit på endast 0,2 % och vi ansågs i februari 2012 vara det mest välskötta bolaget i byggbranschen, enligt UC Publikationers analyser. 2001 blev vi tilldelade ett trippel A-diplom för högsta kreditvärdighet. Det är viktigt för oss, våra kunder samt våra underentreprenörer och leverantörer att vi har och kan dokumentera sunda finanser.

 

Tillbaka

För vår del så var 2020 ett ekonomiskt mycket bra år där vi har levt upp till budgeterad volym och marginal, och till och med höjt oss ytterligare. Koncernens omsättning för 2020 landade på 1,4 miljarder kronor, med en vinstmarginal på 6 %. Det här innebär en tillväxt på 41,3 %, samtidigt som vi ökade vår vinstmarginal! 

Vi är otroligt nöjda med resultatet som visade på en stabil ekonomi i hela företaget. Vi är också oerhört stolta över det resultatet, att kunna leverera detta under ett så ovanligt och extremt år.

Tillbaka

Den 31 augusti 2018 fick vår VD, på Malmö Rådhus, ta emot priset som Årets företagare i Skåne, 2018. Priset delas varje år ut av Företagarna Skåne, och det innebär samtidigt att man som vinnare sedan deltar i Riksfinalen i Stockholm den 19 oktober. Priset bottnar i det gedigna arbetet man har lagt ner i företaget som har lett till att Byggmästar’n i Skåne idag är en självklar spelare i regionen och fortsätter att expandera i en bransch med hård konkurrens.

Året dessförinnan 2017 blev vår VD Carin Stoeckmann och företagets grundare Christer Dahlén, utsedda till Årets Företagare i Helsingborg, av Helsingborgs Stad och Företagarna.

I december 2016 vann vi Mazars hållbarhetspris, som lyfte fram vårt långsiktiga arbete, generationsskifte och lönsamhet  (bild ovan).

Ekonomiska och finansiella mål

Tillbaka