Tillbaka

Vi söker arbetsledare till Landskrona entreprenad! Som arbetsledare är du delaktig i produktionens planering tillsammans med en platschef.  Du har kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och våra egna hantverkare. Det är viktigt med planering av genomförandet såsom kommunikationen med hantverkarna och underentreprenörerna samt material-, tid- och produktionsplanering.

Tjänsten är på Landskrona entreprenad. Projekten är mestadels i Landskrona med omnejd och det är inom entreprenad du kommer att arbeta.

Vi söker Dig som har några års erfarenhet från produktionen som arbetsledare. Du har gärna gått på yrkeshögskola inom byggproduktionsledning eller likvärdig utbildning och du har gärna en bakgrund som hantverkare inom trä, betong eller liknande. Du känner till branschen och jobbar idag med liknande arbetsuppgifter.

Du är engagerad och driven och har en god samarbetsförmåga och social kompetens och inser vikten av god planering. Du gillar att driva projektet framåt tillsammans med ditt byggteam till ett projekt med nöjd kund. Du är bekväm i ledarrollen och med att fatta beslut.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka och bidra med förslag och lösningar inom projektets ramar. Vi arbetar med en platt och målstyrd organisation och det innebär att du är delaktig i beslut för projektet och gillar du att driva projekt tillsammans i ett team kommer du att trivas hos oss.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjar hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ingelsson (avdelningschef i Landskrona), 0418-49 13 40 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström 040-60 66 360.

SENASTE INLÄGGET

2021-06-18

En av de största och viktigaste ...

2021-06-11

Juni månad är här ...

2021-06-07

Året var 2019 och han ...

Nyhetsbrev