Tillbaka

Vi söker arbetsledare  inom Nordvästra skånes byggservice. Arbetsledarrollen på byggservice innebär att du håller i det mesta själv tillsammans med hantverkarna och underentreprenörerna. Det innebär hela processen från att någon ringer och ber oss titta på ett jobb till slutfakturering till kunden. Du har kontakt med beställare, leverantörer, underentreprenörer och våra egna hantverkare. Det är viktigt med planering av genomförandet såsom  kommunikationen med hantverkarna och underentreprenörerna samt tid- och produktionsplanering kring ofta korta projekt. Tjänsten är på Landskrona /Helsingborg byggservice.

Vi söker Dig som har några års erfarenhet från produktionen som arbetsledare. Du har gärna gått på yrkeshögskola inom byggproduktionsledning och har gärna en bakgrund som hantverkare inom trä, betong eller liknande. Du känner till branschen och jobbar idag med liknande arbetsuppgifter.

Du är engagerad och driven och har en god samarbetsförmåga och social kompetens och gillar att driva projektet framåt tillsammans med ditt byggteam till ett projekt med nöjd kund. Förutom din kompetens inom byggområdet är du är bekväm i ledarrollen och intresserad av att hålla igång många mindre projekt samtidigt och på ett strukturerat sätt.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka och bidra med förslag och lösningar. Vi arbetar med en platt och målstyrd organisation och det innebär att du är delaktig i beslut för projektet och gillar du att driva projekt tillsammans i ett team kommer du att trivas hos oss. Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjat hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i Skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ingelsson (Avdelningschef nordvästra Skåne), 0418-49 13 40 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström 040-60 66 360.

SENASTE INLÄGGET

2021-01-22

I byggbranschen jobbar vi ständigt ...

2021-01-14

Att vår planet passerade brytpunkten ...

2021-01-04

Låt oss lägga 2020 bakom oss ...

Nyhetsbrev