Tillbaka

Som entreprenadingenjör arbetar du med kalkyl- och anbudsarbete, samt medverkar i projekt som projektstöd, projekteringsstöd eller inköpare. Du har mycket kontakt med konsulter, leverantörer, underentreprenörer och du jobbar i team med projektchef och platsledningen för projekt vi driver inom entreprenadavdelningen.

Vi söker Dig som är högskoleingenjör eller har liknande utbildning och du får gärna ha erfarenhet av en liknande tjänst. Du är engagerad och driven och har god samarbetsförmåga, men är även analytisk och noggrann i ditt arbete. Då vi arbetar mycket med digitala verktyg och programvaror ser vi givetvis att du har datorvana.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka och bidra med förslag och lösningar inom projektets ramar. Du är med i inköps-, kalkyl och anbudsprocessen från ax till limpa och får på det sättet helheten i det vi producerar.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjat hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i Skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Peter Johansson (avdelningschef i Helsingborg), 042-39 89 02 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström,  040-606 63 60.

Ansök via knappen ovan!

SENASTE INLÄGGET

2021-10-14

Tiden går fort och ett år ...

2021-10-08

Idag lever vi i ett samhälle med ...

2021-10-01

Måndagen den 30 augusti ...

Nyhetsbrev