Tillbaka

Vi söker en entreprenadingenjör till vårt team på Landskrona entreprenad.

Som entreprenadingenjör arbetar du med kalkyl- och anbudsarbete, samt medverkar i projekt som projektstöd, projekteringsstöd eller inköpare. Du har mycket kontakt med konsulter, leverantörer, underentreprenörer och du jobbar i team med projektchef och platsledningen för projekt vi driver inom entreprenadavdelningen.

Vi söker Dig som är högskoleingenjör inom bygg eller har en liknande utbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kalkyl och inköp. Du känner till branschen och kanske jobbar du idag med liknande arbetsuppgifter. Du är engagerad och driven, men även analytisk och noggrann i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och social kompetens.

Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar inom projektets ramar och ingår i ett projektteam där ni gemensamt driver projekten framåt. Du är med i inköps-, kalkyl och anbudsprocessen från ax till limpa och får på det sättet helheten i det vi producerar.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjat hos oss hoppas vi på att du ser det långsiktigt och vill växa och utvecklas med oss och vara en del av Byggmästar´n i skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ingelsson (avdelningschef), 0418-49 13 40 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström 040-60 66 360. För ytterligare information om oss, se vår hemsida www.byggmastarn.nu.

Ansök via knappen ovan.

SENASTE INLÄGGET

2022-05-27

Fredagen den 20 maj begav sig ...

2022-05-24

Vårt fokus på evakuering av nödställd ...

2022-05-23

Tre rör ut är namnet på det världsunika ...

Nyhetsbrev