Tillbaka

Vi söker nu en erfaren projektchef som vill stärka vårt team i Landskrona. Arbetet som Projektchef hos oss är en omväxlande och utmanande befattning där du kommer att ha en central roll i säkerställandet av framgångsrika projekt.

Som Projektchef leder du både projektet och projektteamet där du har det övergripande ansvaret för att projektet genomförs inom bestämda ekonomiska ramar samt att uppsatta mål avseende tider, miljö, kvalitet, arbetsmiljö uppfylls. Du tillser att behövliga resurser knyts till projektet och ansvarar för att rutiner samt myndighetskrav efterföljs.

Du har erfarenhet av och kapacitet att hantera större och komplexa byggprojekt Du är van vid att kommunicera då rollen innebär mycket kontakt med kunder, entreprenörer och myndigheter. Du har minst 10 års arbetslivserfarenhet inom en roll som projekt- eller byggledare av ny/ombyggnads- samt underhållsprojekt, gärna av större slag.

För att lyckas i rollen tror vi att du har akademisk/eftergymnasial byggteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper som du har förvärvat genom arbetslivet. Du är trygg i att selektera och prioritera bland dina arbetsuppgifter. Meriterande är om du har vana av att arbeta i kalkylprogram samt goda kunskaper inom lagar och krav gällande arbetsmiljö samt entreprenadjuridik.

Som person är du ödmjuk, resultatinriktad och har förmågan att självständigt driva och utveckla dina projekt. Du strävar efter att motivera dina medarbetare att prestera goda resultat. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att bidra till att dina medarbetare utvecklas och stannar inom företaget. B-körkort är ett krav, likväl som god IT/datavana. Du är personen som drivs av att komma i mål inom rätt tid, kostnad och kvalité!

Vi erbjuder dig en större roll än hos de stora rikstäckande byggbolagen i en platt och målstyrd organisation där våra roller är bredare och mer dynamiska. Hos oss får du möjlighet att ha frihet under ansvar, utvecklas och kunna påverka samt bidra med förslag och lösningar. Gillar du att driva projekt tillsammans i ett team kommer du att trivas hos oss.

Vi har många nöjda medarbetare och har du väl börjat hos oss, hoppas vi att du stannar länge för att växa och utvecklas tillsammans med oss på Byggmästar´n i Skåne.

Urvalet och tillsättningen av tjänsten kommer att ske löpande. För frågor om tjänsten kontakta Marcus Ingelsson (Avdelningschef nordvästra Skåne), 0418-49 13 40 eller vår personalavdelning Jeanette Nordström 040-60 66 360.

SENASTE INLÄGGET

2021-04-20

För att uppnå ett klimatneutralt samhälle ...

2021-04-16

Arbetet med att ...

2021-04-16

Under en tid ...

Nyhetsbrev