Tillbaka

2018 har varit ett händelserikt år för Byggmästar’n i Skåne. Inte nog med att företaget firade 25 år, så har massa annat spännande hänt under året.

Vår VD Carin Stoeckmann blev, bland annat, tilldelad utmärkelsen Årets Företagare Skåne 2018 och blev även tilldelad det Kungliga Patriotiska Sällskapets Näringslivsmedalj i april. Året avslutade vi med att vinna Årets friskaste företag i Skåne, för andra året i rad, en tävling som anordnas av Feelgood. Under året fick vi även en ny hemsida och har jobbat aktivt med att fortsätta digitalisera vår dagliga verksamhet. Branschen fick nya ID06-kort och GDPR tog över och vi fick alla se över våra rutiner. Vi har även lagt ett stort fokus på Nödlägesberedskap 2018 med både två dagar med externa utbildningar på våren och interna utbildningar under vår arbetsmiljövecka så varje medarbetare skulle få ta del av hur man agerar vid en allvarlig olycka. Hållbarhet har verkligen varit på tapeten och vi på Byggmästar’n i Skåne jobbar ständigt och aktivt med social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet och hur man ska implementera detta i det vardagliga arbetet.

Under året har vi avslutat ett flertal spännande projekt, bland annat blev vi färdiga med ett flertal nya förskolor, till exempel Lindens förskola i Malmö, Havsmannen på Råå, Bara backar i Svedala och Häljarps förskola i Häljarp. Ett antal bostadsprojekt avslutades också, bland annat nybyggnationen av Juvelen i Lund åt Paulssons fastigheter AB, Bunkeflostrand, 19 radhus i Malmö och Havsgatan i Borstahusen åt Derome. Utöver dessa projekt har vi även hunnit med att avsluta ombyggnationen av Isover i Billesholm och Släpservice i Helsingborg samt nybyggnationen av kontor åt Bjäre kraft i Förslöv. Bara för att nämna några.

Vikenskolan i Höganäs, Guldgubben i Helsingborg, Rörsjöskolan i Malmö, Nyvångsskolan i Dalby, Roos park i Staffanstorp är projekt som har rullat på under året men vi har dessutom fyllt på vår orderstock under 2018, med bland annat Västra Varvstaden i Malmö, en nybyggnation av skola, förskola och idrottshall i Västra hamnen, Mariahallen i Helsingborg, en nybyggnation av idrottshall i den nya stadsdelen Mariastaden, en omfattande ombyggnation av Landskrona stadshus, Haga park, en nybyggnation av 48 lägenheter för ett vård- och omsorgsboende i Förslöv och två projekt åt Midroc där vi ska bygga parhus och bostadsrätter i Borstahusen.

Med många härliga och engagerade medarbetare vill vi tacka alla för det gånga året och önskar er alla ett riktigt gott nytt 2019! Vi ses och hörs!

SENASTE INLÄGGET

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...

2024-02-13

Det har blivit dags för semmeldagen ...

2024-02-09

Vill du arbeta i en bransch ...