Tillbaka

Rehn Bygger deltar för första gången på vår Arbetsmiljövecka!

För någon vecka sedan hade vi vår årliga arbetsmiljövecka på koncernen och för första gången deltog Rehn Bygger på arbetsmiljöveckan, där temat var Säkra Ställningar. Utöver “temat för veckan” passade vi även på att köra igenom ett tema som Byggmästar´n i Skåne hade 2014 och som sedan dess är ett obligatoriskt pass för alla nya medarbetare, nämligen fallrisker och fallskyddsregler. Temat ligger hand i hand med Säkra Ställningar och tar upp de olika riskerna som finns på våra byggarbetsplatser kopplat till fall, och i vilka regelverken är för att skydda mot fall.

Rehn Bygger valde att genomföra Arbetsmiljöveckan genom att samla gängen inne på kontoren i Ängelholm och Helsingborg. Vi har pratat med Claes Glimeld och Elin Mineur som medverkade på passet i Ängelholm.

– Vettigt att belysa. Men det är även viktigt att gå igenom säkerheten på arbetsplatsen tillsammans med kollegor och arbetsledare inför framförallt stora projekt exempelvis takjobb. Och att hjälm är och borde vara en självklarhet för alla, berättar Claes Glimeld, hantverkare i Ängelholm. 

 – Utbildningen bidrog till diskussioner där alla var engagerade och innehållet väckte intresset för egenkontroll, säger Elin Mineur, arbetsledare i Ängelholm och Helsingborg.

Vi tackar Rehn Byggers medarbetare för ert deltagande under passen och arbetet kring att skapa säkrare byggarbetsplatser!  

SENASTE INLÄGGET

2024-04-19

För att säkerställa en kontinuerlig utveckling ...

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...