Tillbaka

2017 års bokslut är klart. Vi signerade årsredovisningen den 28 februari och presenterade resultatet för våra medarbetare på Byggmästardagen den 7 mars. För oss är det viktigt att de som var med och skapade resultatet också får höra om det först. Det finns mycket vi är nöjda med i resultatet för 2017, men det finns också en del projekt som tynger ned resultatet till att inte visa vad vi verkligen går för. Omsättningen för koncernen landade på 900 miljoner kronor, med en vinstmarginal på 2,3 %. 

Nytt för det här bokföringsåret är att vi i vår årsredovisning har med en hållbarhetsrapport, med fokus på miljö, personal, mänskliga rättigheter, sociala förhållanden samt motverkande av korruption. De valda områdena bottnar i kraven från årsredovisningen, men hållbarhet handlar om så mycket mer, men det får ni istället läsa mer om på vår hemsida, under rubriken Hållbarhet. Läs mer om 2017 års resultat i vår Årsredovisning 2017. Läs mer om vår ekonomi under rubriken Ekonomi.

Själva bokslutsprocessen är alltid väldigt intensiv, och vi riktar ett särskilt tack till vår ekonomichef, Per Stoeckmann, för årets bokslutsinsats. Nu ser vi fram emot ett spännande och lönsamt 2018!

 

 

 

SENASTE INLÄGGET

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...

2024-03-27

Staben, koncernens overhead eller administration ...