Tillbaka

Den 30 juni köpte koncernen Byggmästar´n i Skåne AB ett dotterbolag, nämligen Rehn Bygger AB. Rehn Bygger är ett företag med 65 medarbetare, som bedriver byggserviceverksamhet i nordvästra Skåne, bland annat försäkringsärenden och konsumentuppdrag, men även uppdrag åt näringslivet. Bolaget kommer fortsätta att vara ett eget bolag, med en egen verksamhet, med Joakim Sturk som VD.

Fram till idag har Byggmästar´n i Skånes tillväxt enbart skett organiskt, men det kändes helt rätt när frågan kom upp under våren att köpa Rehn Bygger, som i mångt mycket har samma bakgrund och värderingar. Byggmästar´n i Skåne köper Rehn Bygger av familjen Sturk, som kommer att fortsätta finnas kvar i företaget. Innan köpet hade Byggmästar´n i Skåne cirka 200 medarbetare och en omsättning på 1 miljard kronor. Koncernens verksamhet fördelades jämnt inom Malmöregionen och Helsingborgsregionen, mellan byggservice och entreprenader.

Det känns väldigt bra att få in Rehn Bygger i vår koncern. Det är ett fint familjeföretag med värderingar som ligger oss nära, och med en verksamhet som kommer att komplettera vår verksamhet på ett väldigt bra sätt. Rehn Bygger är precis som vi medlemmar i Byggföretagen, vilket också känns bra, säger Carin Stoeckmann, VD på Byggmästar´n i Skåne AB.

– För oss kändes det bra att kontakta Byggmästar´n i Skåne för ett se ifall vi kunde ha en gemensam framtid tillsammans. Vi har i mångt och mycket samma filosofi kring hur man bedriver en verksamhet och för oss är det viktigt med en fortsatt god ”familjekänsla”. Vår verksamhet kommer att fortsätta som vanligt, och med mig som VD, berättar Joakim Sturk, VD på Rehn Bygger.

SENASTE INLÄGGET

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...

2024-02-13

Det har blivit dags för semmeldagen ...

2024-02-09

Vill du arbeta i en bransch ...