Tillbaka

Igår var det dags för en av årets fyra interna forumsträffar för teknik och produktion. Här är den främsta målgruppen vår produktionsledning, men även andra som är intresserade av teknik och produktion. Det är viktigt att kunna stanna upp ett par gånger om året för att dela med sig av erfarenheter, ge tips och råd till varandra, skapa ett internt nätverkande, även mellan träffarna, och vara en del av företagets ständiga utveckling.

På just den här träffen lade vi lite extra fokus på att visa och tipsa om programmet Solibri Model Viewer, samt berättade om programvaran VICO som både i pdf-miljö och i IFC-miljö (BIM) hanterar kalkyler, mängdningar, tidplanering med mera. Programmet kan också bidra i att ta fram klimatberäkningar i samverkan med IVL:s verktyg BM. Vi föreberedda även inför arbetsmiljöveckan vecka 41, och gick igenom utmaningarna med att montera ståldörrar och fönster och hur vi kan förebygga eventuella problem som kan uppstå med dem, efter en tid,

Vi fångade en av forumets deltagare för att fråga varför man tycker det är viktigt att delta och vad man får med sig därifrån.

Våra teknik- och produktionsmöten är ett forum där platschefer och arbetsledare möts upp och får en chans att sprida kunskap och information inom företaget. Allt från tips på material eller nya metoder till problemlösning tas upp under forumen och på det sättet får vi erfarenhetsåterkoppling bland de på företaget som kommer i kontakt med samma typ av problem och frågor. Det uppskattas verkligen!” – Tom Frank, platschef Landskrona.

SENASTE INLÄGGET

2023-09-27

Vi har under en längre period ...

2023-09-22

Vi har tidigare bloggat ...

2023-09-19

Ett gott samarbete är viktigt ...