Tillbaka

Invigning av våra nya lokaler för Malmö Byggservice!

Under hösten 2021 började vi planera för nya lokaler till hantverkarna på Malmö Byggservice, mycket på grund av att vi till lokalen Malmökontoret sitter på, har fått en ny fastighetsägare, Jinert AB.

Under senhösten och våren har sedan arbeten pågått med att göra iordning lokalerna för gänget och nu äntligen är det dags för invigning!

De nya lokalerna innebär fräscha personalutrymmen, visst lagringsutrymme och en lokal för finsnickeriarbeten. Utanför lokalen har vi även säkerställt laddstolpar för att kunna ladda den framtida fordonsparken som i större utsträckning blir eldriven.

– Det är skönt att vi äntligen är på plats i våra nya lokaler! Vi har tidigare suttit i lokaler som inte har suttit ihop med kontoret, utan varit på andra sidan gatan, så det är trevligt att vi nu alla kan samlas under samma tak. Vi är glada att vi har fått den här möjligheten och att vi har själva kunnat anpassa lokalerna så att de uppfyller både personalen och företagets framtida behov, säger Magnus  Nilsson, avdelningschef för Malmö byggservice

 

 

SENASTE INLÄGGET

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...

2024-03-27

Staben, koncernens overhead eller administration ...