Tillbaka

Vi vill tipsa Er om att använda FPlus!

Ni kan ladda ned appen FPlus för att matas med nyheter som sedan kan klickas fram. En väldigt smidig app, med intressanta nyhetsflöden för Dig som gillar samhällsfrågor. Gå in och sök efter appen Fplus och ladda ner där du brukar ladda ner appar.

Vill du inte ha nyhetsflödet i en app, kan du istället gå in på FPlus hemsida www.fplus.se och läsa där, eller prenumerera på nyhetsbrevet. FPlus har sedan olika fördjupningsinriktningar för dem som önskar, till exempel hållbarhet eller politik.

– Jag laddade ned appen FPlus för drygt ett år sedan och den fungerar väldigt bra på min smarta telefon. Det plingar till vid nyheter och jag kan snabbt scanna av nyhetsflödet samt klicka mig vidare. Jag har dessutom valt fördjupningen om hållbarhet och politik. Jag har försökt tipsa några andra om appen tidigare, och kan varmt rekommendera den, berättar Carin Stoeckmann, VD

SENASTE INLÄGGET

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...

2024-02-13

Det har blivit dags för semmeldagen ...

2024-02-09

Vill du arbeta i en bransch ...