Tillbaka

Oj vad vi har kört på med ledarskapsutbildning den här veckan. Måndag till tisdag träffades ett gäng som tidigare gått vår grundutbildning på fem dagar. Ett par år har gått sedan de gick grunden och nu fick de chansen att reflektera över tiden som gått och över hur de har använt sig av verktygen de fick med sig från utbildningen, samt möjligheten att träna lite extra på mötesteknik, svåra samtal samt målstyrning.

På onsdagen till torsdagen kom vårt gäng tillbaka för träff 2, som hade sin första träff under vecka 5, i grundutbildningen. Den här träffen lade vi ett stort fokus på målstyrning, kunder och kommunikation/presentationsteknik.  Gänget visade på stort engagemang och kreativitet när de presenterade sina ”produkter och tjänster” för oss som lyssnade som potentiella köpare. Vi köpte såklart allt! Gänget består av härliga medarbetare i rollerna som lagbasar, skyddsombud, hantverkare, inköpare, kalkylansvariga, personaladministratörer m flera.

Detta gäng har en avslutande träff längre fram i vår, ska bli spännande att få följa dem där med!

Ledarskapsutbildning är så otroligt viktigt, för att skapa trygga ledare (inte bara formella chefer) som ges verktyg att leda sig själva och andra!

 

SENASTE INLÄGGET

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...

2024-03-27

Staben, koncernens overhead eller administration ...