Tillbaka

Marcus Ingelsson, ny avdelningschef för Landskrona Entreprenad samt Byggservice Nordvästra Skåne

I måndags, 2 mars, fick vi det tragiska beskedet att vår avdelningschef Kalle Andersson tidigt på morgonen gick bort. Kalle var synonymt med Byggmästar´n i Skåne, framför allt i Landskrona.

Marcus Ingelsson kliver nu in i rollen, per den 3 mars, som avdelningschef för samma verksamhet. Marcus har jobbat hos oss sedan våren 2013 och har sedan dess haft ett nära samarbete med Kalle, och har tillsammans med Kalle utvecklat den verksamheten sedan dess.

Carin Stoeckmann, VD Byggmästar’n i Skåne:

– Jag har ett stort förtroende för Marcus och trots de tragiska omständigheterna till denna förändring, känns det väldigt bra att ge Marcus rollen som avdelningschef. Han är en duktig ledare och kan bygga lag och projektteam, interna som externa, och jag vet att han är omtyckt av vår organisation, och av kunder och övriga aktörer. Marcus är väldigt strukturerad och har en god känsla för affärer. Han är nyfiken och vill hela tiden lära sig nytt och vill ständigt att en utveckling ska ske, hos honom själv, men också i hans organisation.

Marcus Ingelsson:

– Det är med stor vördnad jag åtar mig det nya uppdraget som avdelningschef. Jag och Kalle har haft en fantastisk resa med både glädje och sorg genom åren. Där både kunskap och vänskap har växt med tiden. Kalle kommer alltid finnas med oss i våra hjärtan och saknaden är stor. Vi ser fram emot nya utmaningar och kommer fortsätta i samma goda anda.

 

SENASTE INLÄGGET

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...

2024-03-27

Staben, koncernens overhead eller administration ...