Tillbaka

Ingen har väl missat att vår grundare Christer Dahlén ställde upp i Team Rynkeby 2019 och cyklade, hela vägen från Helsingborg till Paris, till förmån för sjuka barn. Med mycket envishet, goda förberedelser och massa bravur tog hans sig i mål och hans engagemang har smittat många.

Det är väldigt roligt att få berätta för er att Christer har kommit med i laget igen och kommer att ställa upp även 2020!

”Erfarenheterna och gemenskapen jag upplevde med Team Rynkeby Helsingborg under året har varit de roligaste och mest givande jag varit med om på länge. Jag fick möta ett fantastiskt gäng som motiverade och sporrade mig under hela resan och tillsammans var vi med och samlade in 5 miljoner kronor som oavkortat gick till Barncancerfonden och deras arbete med att utrota cancern. Jag är oerhört glad och tacksam över att jag fick vara med och bidra till detta välgörenhetsmål och att jag får lov att göra det ytterligare en gång gör mig väldigt stolt. Jag är tacksam att de vågar och orkar dras med mig ett år till!” säger Christer Dahlén

Den 21 september är det kickoff för Helsingborgslaget och efter det väntar 10 månader med intensiv träning. Christer är fortfarande den person som kan titulera sig som den historiskt äldsta deltagaren i projektet. Under 2019 samlade Christer med hjälp av Byggmästar’n i Skåne och sina olika nätverk cirka 2,3 miljoner kronor som gick oavkortat till Barncancerfonden. Inför Team Rynkeby 2020 satsar vi på mer! Vill du vara med och sponsra Team Rynkeby redan nu kan du göra det genom att swisha till 123-682 77 03 och ange Christer. Tack för att du bidrar!

SENASTE INLÄGGET

2024-04-10

Både Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger ...

2024-04-05

Bokslutet för 2023 är signerat och klart ...

2024-03-27

Staben, koncernens overhead eller administration ...