BMS o RB 3.png

Välkommen till oss!

Läs gärna mer om oss, våra projekt och hur vi arbetar med hållbarhet under rubrikerna!

Byggföretaget du kan lita på!

Med en stadig grund och pålitlig erfarenhet är koncernen Byggmästar'n i Skåne AB dem du kan lita på när det gäller byggprojekt. Beläget i Nordvästra Skåne, erbjuder vi en mångsidig expertis för både offentliga förvaltningar, näringsliv och stora fastighetsbolag. Sedan 2020 har koncernen även utökat med dotterbolaget Rehn Bygger AB, som specialiserar sig inom byggservice,  ombyggnation och renoveringstjänster. 

  • Genom att utveckla medarbetare, utvecklas Byggmästar´n i Skåne och Rehn Bygger. Genom att ständigt sträva efter en hög teknisk och administrativ kompetens, underlättar det vårt målstyrda arbete, och i att bibehålla en enkelhet i ledningssystem. Kompetens skapar förutsättningar för ett tryggt ledarskap och säkra leveranser, och skapar även ett stort engagemang och ansvarstagande. Genom ett strukturerat och väldefinierat arbete säkerställer vi en trygghet i alla våra projekt, även efter utförandet. Genom intresserade och drivna medarbetare lägger vi grunden för en nöjd kund.

  • Enkelhet skapar förutsättningar för effektivitet, glädje och engagemang! För att klara av att arbeta i ett "enkelt" ledningssystem, utan detaljinstruktioner och onödig byråkrati, krävs det kompetens och en god samverkan, så man känner sig trygg i det. Enkelhet gör att vi lägger fokus på rätt saker och kan utöva vår kreativitet.

  • Samverkan är viktigt för att uppnå resultat, i projektteam, avdelningar, och på företagsnivå. Samverkan internt och externt! Vår vardag är en ständig samverkan med allehanda aktörer i våra projekt, för att tillsammans uppnå rätt produkt i rätt tid, på ett säkert och sunt sätt! Genom att visa respekt och förståelse för varandra skapar vi förutsättningar för ett bra samarbete med våra kunder och samarbetspartners.

Hållbarhet & KMA