Tillbaka

För fem år sedan, den 16 februari 2014, somnade Gunilla Dahlén in, efter att ha kämpat mot en cancer som besegrade henne till slut, men som aldrig lyckades knäcka henne.

Gunilla var med och startade Byggmästar’n i Skåne 1993 tillsammans med Christer Dahlén, Tomas Olsson och Harald Nilsson. Hon var den som höll ordning på ekonomi och administration och skapade den administrativa plattform vi än idag har på företaget.

Gunilla valde att lämna företaget 2004 för att njuta av pensionen, men var fram till sin bortgång med i styrelsen för Byggmästar’n i Skåne som suppleant. Under åren hann hon bland annat glädjas av livet som mor, farmor, mormor, golfare och turist, och tillsammans med Christer fick hon vara med om många äventyr.

Vi är tacksamma för den tiden Gunilla gav Byggmästar’n i Skåne och oss medarbetare. Under de första åren var det på kvällstid hon arbetade åt Byggmästar´n i Skåne, och dagtid arbetade hon i ett annat företag, men lite längre fram kunde hon ägna sin dagtid åt Byggmästar´n i Skåne och få lite mer fritid på kvällarna. Vi minns än idag hennes underbara värme gentemot alla.

Gunilla, vi hoppas att du sover gott och vill än en gång tacka för allt du har gett oss!

 

SENASTE INLÄGGET

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...

2024-02-13

Det har blivit dags för semmeldagen ...

2024-02-09

Vill du arbeta i en bransch ...