Koncernens omsättning för 2021 landade på 1,3 miljarder kronor, med en vinstmarginal på 8 %, vilket är koncernens bästa resultat någonsin! 

Moderbolaget Byggmästar’n i Skåne hade en omsättning på 1,2 miljarder kronor och hade en vinstmarginal på drygt 5 %. Orderstocken vi tog med oss in i 2022 låg på cirka 1 miljard kronor där större delen avser detta år men en del kommer att följa med in i 2023. Läs mer i vår Årsredovisning 2021.

Tillbaka

Byggmästar’n i Skåne är, sedan 2006, placerad i UC riskklass 5. Vår riskprognos har sedan februari 2012 varit på endast 0,2 % och vi ansågs i februari 2012 vara det mest välskötta bolaget i byggbranschen, enligt UC Publikationers analyser. 2001 blev vi tilldelade ett trippel A-diplom för högsta kreditvärdighet. Det är viktigt för oss, våra kunder samt våra underentreprenörer och leverantörer att vi har och kan dokumentera sunda finanser.

Tillbaka

Under hösten 2018 fick vår VD, på Malmö Rådhus, ta emot priset som Årets företagare i Skåne, 2018. Priset delas varje år ut av Företagarna Skåne och bottnar i det gedigna arbetet man har lagt ner i företaget som har lett till att Byggmästar’n i Skåne idag är en självklar spelare i regionen och fortsätter att expandera i en bransch med hård konkurrens.

Året dessförinnan 2017 blev vår VD Carin Stoeckmann och företagets grundare Christer Dahlén, utsedda till Årets Företagare i Helsingborg, av Helsingborgs Stad och Företagarna.

I december 2016 vann vi Mazars hållbarhetspris, som lyfte fram vårt långsiktiga arbete, generationsskifte och lönsamhet  (bild ovan).

Ekonomiska och finansiella mål

Tillbaka