Om oss

Allt sedan starten 1993 har vår ambition varit att inom vår geografiska marknad utgöra ett komplement och ett alternativ till de stora rikstäckande byggföretagen, som ett stort lokalt företag, en självklar partner för näringslivet, den offentliga förvaltningen och fastighetsbolagen. Engagemang, hög kompetens, platt målstyrd organisation, enkla arbetssätt samt fokus på kund- och produkt är kännetecken för Byggmästar´n i Skåne. Vi ser till kundens bästa och vill skapa långsiktiga relationer. Vi vill vara det självklara valet!

Läs mer om vår vision, affärsidé och filosofi här!

Läs mer om våra framgångsfaktorer här!

LÄS MER

Historia

Byggmästar’n i Skåne grundades 1993 i Landskrona och har sedan starten växt med god lönsamhet. Det är ett privatägt familjeföretag. 1994 etablerade vi oss i Arlöv (Malmö) och 1995 i Helsingborg. Helsingborg fungerar idag även som vårt huvudkontor. Än idag utgår vår verksamhet från dessa tre geografiska enheter. Idag är vi runt 200 medarbetare som tillsammans omsätter 1 miljard kronor.

LÄS MER

Ekonomi

Koncernens omsättning för 2022 landade på 1,6 miljarder kronor, med en vinstmarginal på 1 %. 

Moderbolaget Byggmästar’n i Skåne hade en omsättning på 1,5 miljarder kronor och hade en vinstmarginal på drygt 1 %. Läs mer i vår  Årsredovisning 2022.

LÄS MER