Vi söker möjligheter, kontakta oss gärna! Har Ni mark ni vill sälja och låta oss köpa? Vill Ni bygga, men inte äga? Vill Ni hyra till en början och därefter ta över ägandet? Kontakta oss så tittar vi på lämpligt upplägg med finansiering och genomförande. 

Projektutveckling spänner över hela Byggmästar´n i Skånes affärsidé, gällande geografi, kundsegment och produkter.

Vi har projektutvecklat och i egen regi byggt ett bostadsprojekt i Höganäs, med tre trapphus med ägarlägenheter, och trapphus med hyresrätter till Höganäshem. Projektet slutfördes sommaren 2015. Vi har åt Oatly i Landskrona byggt lager och produktionslokaler som vi hyr ut till dem. Under våren 2021 avslutade vi en nybyggnation av kedjehus i form av äganderätter, med en boarea på 140-160 kvadratmeter, i Södra Sandby.

Just nu uppför vi även fem klimatsmarta byggnader med tre våningar, med totalt 59 bostadsrätter i Staffanstorp. Vi har även köpt mark i Rydebäck där vi planerar för att bygga cirka 250 lägenheter och under hösten 2021 har vi påbörjat projekteringen av etapp 2 i Södra Sandby, där vi kommer att bygga ytterligare tio stycken moderna kedjehus.

Klicka här för att läsa mer och komma i kontakt med mäklare för de olika projekten i egen regi.

Vi söker möjligheter, kontakta oss gärna!

 

Tillbaka