Tillbaka

Äntligen är det dags för H22 i Helsingborg!

Många känner till H99 och H55, två bomässor som visade upp nya bostadskvarter och moderna byggnader mm för allmänheten. H22 City Expo är däremot något annat och något nytt! På H22 lyfts staden fram som en viktig del i att bygga hållbara samhällen, där innovationskraften framåt är väldigt viktig, och där man getts möjlighet att testa sig fram och gärna i samverkan med andra. H22 drar i gång idag, den 30 maj, med den formella invigningen den 31 maj, och avslutas den 3 juli.

H22 City Expo handlar om att 2030 kommer 60 % av världens befolkning att bo i städer och den andelen kommer att öka ytterligare. För att ta hand om människorna och vår planet behöver städerna vara byggda på hållbarhetens grunder, med de 17 globala målen som plattform. City Expo vill att alla ska känna sig delaktiga och att både vanliga människor och ledare/stadsutvecklare kan stimulera sin nyfikenhet, lära sig saker och låta sig inspireras. H22 blir en plats för hela världens nyfikna att delta, med musik, mat, innovationer och kunskap. Nyfikna vuxna och nyfikna barn!

Passa på att besöka H22 City Expo och låt dig inspireras.  

Byggmästar´n i Skåne är en del av samhällsutvecklingen och vi är med och bygger både bostäder och lokaler i Skåne, och vi vill arbeta på ett hållbart sätt och bidra till hållbar utveckling. Vi är säkra på att vi kommer att fyllas med inspiration och för oss ny kunskap när vi besöker H22 City Expo. Vi hoppas att även Ni låter Er inspireras och besöker H22!

Läs mer på https://www.h22cityexpo.se/

Bild lånad av: H22cityexpo.se

SENASTE INLÄGGET

2024-02-29

För att kunna agera handläggare ...

2024-02-23

Det blir allt mer populärt att integrera ...

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...