Tillbaka

Kick off nya medarbetare

Det har blivit dags för ännu en kick off för nya medarbetare som kommit till oss på Byggmästar´n i Skåne sedan i våras, hantverkare och tjänstepersoner. Vi samlar våra nya medarbetare för att ha en genomgång i en del viktigare delar. Respektive medarbetare har redan fått en del olika introduktionspass genomförda, men just den här genomgången samlas alla nya under en förmiddag där de bland annat får en historisk tillbakablick, en genomgång av vision, affärsidé, filosofi. De får en miljökunskapsintroduktion och en genomgång av vårt ISO-certifierade KMA-ledningssystem samt en genomgång av alla rutiner man behöver känna till som medarbetare, till exempel kring sjukfrånvaro, ledighet, med mera.

Som ytterligare del i introduktionen får man även medverka i en del andra pass, exempelvis gällande fallskyddsregler och nödlägesberedskap och våra tjänstepersoner får fördjupad genomgång i affärsetik, inköpsprocessen och hur vi arbetar med prognoser och ekonomistyrning.

För oss som deltar, som inte är nya, är det väldigt kul att träffa alla nya medarbetare! Vi har pratat med några av deltagarna:

– Kick offen har bjudit på mycket men bra information! Information som är bra att veta när det kommer till både ute på byggarbetsplatserna och inom det administrativa. Sedan är det alltid kul att träffa nya kollegor! Man har också fått ett hum om var man hittar dokument och dylikt i Fieldly och intranätet. Det är skönt att man har sådana här träffar och går igenom dessa saker, speciellt när man är ny, berättar Amanda Landgren, administratör på Landskrona entreprenad och Byggservice Nordvästra Skåne. 

– Jag tycker att kick offen var givande! Man får ju lite mer perspektiv på saker och ting, till exempel frågorna kring KMA som man kanske inte har tänkt på tidigare, säger Luke Artemidi, arbetsledare på Landskrona entreprenad. 

– Det var bra med kick offen för man får ju lära känna företaget ordentligt! Upplägget var bra eftersom man blandade genomgångar med lite informerande film, vilket var trevligt, berättar Linnea Rundqvist, trälärling på Byggservice Nordvästra Skåne.  

Det verkar som om kick offen varit givande för våra deltagare och med det vill vi tacka alla medarbetare som var med under denna dag!  

SENASTE INLÄGGET

2024-02-29

För att kunna agera handläggare ...

2024-02-23

Det blir allt mer populärt att integrera ...

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...