Tillbaka

En ledarskapsutbildning är en mycket viktig utbildning för att skapa ledare som är säkra, trygga och kan leda såväl sig själva som andra medarbetare.

Den här veckan hade vi glädjen att återigen bjuda in Per Östlund till vårt kontor i Helsingborg för att köra del två av utbildningen Praktiskt ledarskap. Gänget som samlades har olika roller på företaget så som administratörer, projektchefer, produktionsledare, inköpare, skyddsombud eller lagbasar.

Del två av utbildningen hade ett fokus på målstyrning, kundbemötande i praktiken, kommunikation, morgondagens medarbetare och presentationsteknik. En av uppgifterna de fick var bland annat att sälja in produkter och budskap, både som individ och i grupp. Under Ledarskapsutbildningens andra dag fick grupperna presentera sina produkter. Alla grupper levererade på ett väldigt kreativt och imponerande sätt, vilket var väldigt roligt att se!

Den tredje, och avslutande, delen av Praktiskt ledarskap genomförs i maj månad. Då har man fått med sig en verktygslåda ut i sitt praktiska ledarskap, för att leda sig själv och för att leda andra.

SENASTE INLÄGGET

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...

2024-02-13

Det har blivit dags för semmeldagen ...

2024-02-09

Vill du arbeta i en bransch ...