Tillbaka

Måndagen den 30 augusti hade vi en ordentlig avtackning för vår städerska Ilona Toth Kjäll som den siste augusti hade sin sista arbetsdag innan hon gick i pension. Ilona har städat på vårt huvudkontor i Helsingborg i 20 års tid och har varit en stor del av det dagliga kontorslivet.

– Ilona började städa hos oss våren 2001 och har under åren blivit en del av gänget, någon man har räknat med att se varje vecka. Hon har alltid varit trevlig, punktlig, effektiv och noggrann. Ilona har alltid gjort det lilla extra och har bland annat under alla år som hon har städat hos oss bjudit alla på kontoret på en ordentlig julfrukost i december, som har varit väldigt uppskattat av alla. Ilona har dessutom alltid kommit väldigt bra överens med alla hundar som har varit frekventa på vårt kontor, vilket vi har uppskattat! Vi kommer verkligen att sakna henne och allt hon har gjort för vår trivsel på kontoret, det är stora skor som någon annan nu kommer behöver fylla, säger Carin Stoeckmann, VD på Byggmästar’n i Skåne.

Vi har satt oss ner med Ilona för att prata lite om åren som har gått och vad som väntar nu som pensionär.

Hur har det varit att jobba med Byggmästar’n i Skåne i alla dessa år? 

– Det har bara varit positivt att samarbeta med Byggmästar’n i Skåne och det finns en anledning till att Byggmästar’n i Skåne är den sista kunden jag har valt att ha kvar. Jag har alltid tyckt att det har varit roligt att komma till kontoret där jag alltid har känt mig välkommen och uppskattad. Jag kommer verkligen att sakna Byggmästar’n i Skåne och jag ångrar nästan att jag har valt att gå i pension. Nu kommer jag få nöja mig med att komma och besöka kontoret när jag kan!

Vad ska du nu hitta på som pensionär? 

– Först och främst så vill jag resa! Jag kommer ursprungligen från Ungern och jag vill gärna resa dit och ”turista” i mitt eget hemland, för det har jag aldrig gjort tidigare. Men med tanke på rådande omständigheter så avråder man från den typen av resa än så länge. Min förhoppning är att jag ska kunna resa dit till våren. Annars så kommer jag att spendera tid med mina fantastiska barnbarn som är elva och sju år gamla, de håller mig både ung och aktiv! Jag ska helt enkelt njuta av lite ledighet.

Tack för allt Ilona och lycka till som pensionär! 

 

SENASTE INLÄGGET

2024-02-29

För att kunna agera handläggare ...

2024-02-23

Det blir allt mer populärt att integrera ...

2024-02-15

Vill du arbeta i en bransch där kreativiteten flödar? ...