Tillbaka

Vår medarbetare Christian Olofsson ställde upp för Team Rynkeby Lund men på grund av Coronan och det faktum att han tillhör en riskgrupp kunde han inte köra hela ”Tour du Sud”. I stället genomförde han fyra av sju dagar. Det blev cirka 40 mil och en dag där han hjälpte serviceteamet med att laga mat.

– Det kändes fantastiskt bra att cykla hela vägen. På grund av Coronan hade jag tänkt avstå helt från cyklingen, men bestämde mig till slut för att vara med lite ändå. Jag startade med gänget och cyklade de första två dagarna och trodde det skulle räcka. Men väl hemma insåg jag att jag ville cykla mer och mötte upp alla i Kosta för att cykla de två sista dagarna med. Jag ångrar mig att jag inte valde att ta risken och cykla alla dagar, men ser fram emot 2021 istället, säger Christian.

Andreas Bergh, ytterligare en av våra medarbetare, ställde också upp för Team Rynkeby Lund, men som en del av servicegänget. Under veckan följde Andreas cyklisterna i en följebil och såg till att cyklarna skulle hålla hela loppet.

– Det har varit en intensiv, men väldigt rolig, vecka. Jag har träffat en massa härliga människor som tillsammans har kämpat för ett gott ändamål. Jag ställde upp för att Christian frågade mig och jag hade ingen aning om att det skulle kännas så givande att vara med och kämpa med hela gänget. Vi kom ju inte till Paris i år så det är högst troligt att jag ställer upp 2021 också, säger Andreas.

SENASTE INLÄGGET

2023-11-30

Vi är mycket tacksamma ...

2023-11-24

Tidigare hade vi ett forum för lagbasar ...

2023-11-22

Vårt samhälle har många olika utmaningar ...